projecten

Wij hebben als buurtsportcoaches een heleboel projecten opgezet. Wanneer u meer informatie wilt over een bepaalt project kunt u op de naam klikken Wij kunnen deze projecten als volgt onderverdelen:

 

Zorg en Welzijn

De projecten die wij onder zorg en welzijn benoemen zijn projecten die de buurtsportcoaches opzetten in samenwerking met organisatie als het Sociaal Team van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, huisartsen, praktijkondersteuners, fysiotherapeuten, verpleegkundigen, Vluchtelingenwerk, Fermwerk en verschillende sportscholen.

Ouderen

Voor de doelgroep ouderen zijn onze samenwerkingspartners Zorgcentrum de Reehorst, Welzijn Onze Zorg en het Evertshuis vooral actief. 

 

Volwassenen

Voor de volwassenen zijn een aantal projecten geweest. Tijd blijkt de grootste 'smoes' van de volwassenen om niet of minder vaak te bewegen. Eerst hebben de buurtsportcoaches geprobeerd de ouders in beweging te krijgen tijdens de zwemlessen van hun kinderen. Hier bleek te weinig animo. Daarom gaat Buurtsportcoach Bodegraven-Reeuwijk voor een andere aanpak. De meeste volwassenen werken en wanneer zij voldoende bewegen gaat het ziekteverzuim op werk omlaag en de productiviteit omhoog.

Bedrijfssport is een nieuw project en de buurtsportcoach Michel opzoek naar samenwerkingspartners en deelnemers voor dit project.