Bedrijfssport

Collegialiteit, gezelligheid, gezondheid en productiviteit

 

Sporten is gezond, dat is algemeen bekend. Voorwaarde daarbij is dat het wel goed uitgevoerd wordt. Daar zorgen wij voor. Regelmatig bewegen zorgt voor fitte medewerkers en levert een lager ziekte verzuim en hogere productiviteit op.

Daarnaast zorgt trainen met je collega's niet alleen voor afleiding en ontspanning na een stressvolle dag, maar het vergroot ook de saamhorigheid binnen het bedrijf. Genoeg redenen om u personeel in beweging te brengen.

 

Bedrijfssport is een nieuw initiatief in Bodegraven-Reeuwijk dat met een breed sport aanbod en bijzondere sportieve samenwerkingen sporten laagdrempelig en toegankelijk wil maken voor iedereen die in Bodegraven-Reeuwijk werkt. De buurtsportcoach biedt diverse mogelijkheden om binnen uw bedrijf aandacht te besteden aan bedrijfssport. Van advisering tot het uitvoeren van activiteiten; er is van alles mogelijk. Door een projectmatige aanpak kunnen wij voor iedere organisatie  en voor ieder bedrijf een passend advies geven over het opzetten van bedrijfssport.

 

Bedrijfssport is een ideale investering in uw bedrijf, zowel voor het personeel als voor de organisatie zelf. Heeft u interesse in deelname of wilt u meer informatie? Mail dan naar michel@sbab.nl of bel naar 06- 52 33 10 36 en vraag naar Michel.

 

Wij zoeken altijd organisaties om mee samen te werken om aanbod te creëren voor deze bedrijfssport projecten. Bent u een fitness organisatie, geeft u hardloop trainingen of heeft u andere leuke, misschien zelfs out of the box ideeën voor samenwerkingsverbanden t.a.v. sport aanbod? Dan horen we dat natuurlijk graag. Ook u kunt hierover contact opnemen met Michel via bovenstaande contactvormen.