Bravo On tour

 

Cultuur brengt mensen in beweging!

 

Sinds het najaar van 2017 werken twee theatermakers in opdracht van het Evertshuis in enkele kernen van de gemeente Bodegraven-Reeuwijk, opzoek naar bijzondere levensverhalen van bewoners. Het verzamelen van verhalen, via kleinschalige persoonlijke ontmoetingen en activiteiten, duurt tot en met de zomer van 2018. In het najaar worden de verhalen herschreven voor intieme voorstellingen op locatie. 

De theatermakers stellen zich graag aan u voor:

Richard van Roessel

 

 

Al sinds zijn vroege jeugd heeft hij een passie voor (klassieke) muziek.

 

In 2008 werd hij de eerste Nederlandskampioen Luchtdirigeren.

 

De beleving van muziek doorgeven is zijn passie.

 

Michiel van de Burgt

 

Woont in Nieuwerbrug. Hij heeft zijn sporen ruimschoots verdiend als acteur,  schrijver en regisseur Michiel realiseerde verschillende wijktheater projecten, hij weet hoe het is om persoonlijke verhalen als uitgangspunt te nemen voor een culturele ervaring.  De voorstellingen worden in de deelnemende kernen gespeeld en bewoners worden nauw betrokken bij de totstandkoming. Het streven is de voorstelling te spelen in het voorjaar van 2019.

Het Evertshuis is initiatiefnemer van dit project. De beleving van theater en muziek is in onze ogen niet voorbehouden aan een theaterzaal. Mooie culturele ervaringen horen ook in het hart van de samenleving thuis en zijn voor iedereen toegankelijk. Cultuur kan als geen ander een (deel van) de samenleving in beweging zetten door samenwerking te stimuleren en mensen met elkaar te verbinden. Samen iets moois maken, daar gaat het ons om.

 

Als Evertshuis hebben we Richard en Michiel voor dit project gevraagd, omdat we ervan overtuigd zijn dat zij met zowel hun werkervaring als manier van werken dit project tot een succes maken. Beide zijn creatieve denkers, toegankelijk en betrouwbaar.

 

Dit project is onderdeel van het Buurtsportcoach traject Bodegraven-Reeuwijk. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met de projectleider Esther Didden, via 0172-618484 of e.didden@evertshuis.nl .