Bedrijfsleven

‘Zitten is het nieuwe roken’ is tegenwoordig een veelgehoorde uitspraak. Dat klinkt overdreven, maar het is de harde waarheid. Want teveel zitten is slecht voor onze gezondheid. Steeds meer onderzoeken tonen aan dat te veel en te lang zitten een verhoogde kans geeft op chronische gezondheidsklachten. En veel zitten dat doen we. Wij Nederlanders zijn er zelfs Europees kampioen in. We brengen gemiddeld 8,5 uur per dag zittend door (lees meer). Minder zitten is beter en wij willen jullie daarbij helpen.

 

De buurtsportcoaches van Bodegraven-Reeuwijk helpen werknemers fit en vitaal te blijven, zowel in werk als privé. Met onze kennis en kunde op het gebied van vitaal werken brengen wij ondernemend Bodegraven-Reeuwijk in beweging. Wij kijken samen met jullie wat hiervoor nodig is. Van advisering tot het uitvoeren van activiteiten er is van alles mogelijk. We maken hierbij niet alleen gebruik van onze eigen dienstverlening en locaties, maar werken ook nauw samen met ons netwerk van sportverenigingen.

 

Bedrijfssport is dus de ideale investering in jouw bedrijf, zowel voor het personeel als voor de organisatie zelf. Interesse in deelname of wil je meer informatie? Mail dan naar de Buurtsportcoach of bel naar 0172 727880.

 

 

Benieuwd hoelang jij zit op een dag? 


Buurtsportcoaches Bodegraven-Reeuwijk wordt gecoördineerd door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk,  de samenwerkende partners zijn: het Evertshuis, Welzijn Onze Zorg, Cesar oefentherapie Reeuwijk, Stichting Junis Kinderopvang en Zorgpartners de Reehorst.

SenW| Julianastraat 4 (Evertshuis) | 2411 CV Bodegraven

E-mail: buurtsportcoach@senw-br.nl