Verenigingsondersteuning

Veel verenigingen boksen tegen de trend. De trend in sport die individualisering heet. Men wil steeds meer flexibiliteit hebben in hun beweging. Zelf bepalen wanneer en met wie ik sport. Een lastige trend voor verenigingen om op in te spelen. Maar moet hier op ingespeeld worden? Of blijven jullie dat vertrouwde cluppie? Wanneer u meer leden zoekt of een oplossing zoekt om mee te gaan in de trend, dan willen onze professionele buurtsportcoaches graag met u meedenken.

 

'Maar wij hebben zat leden! Alleen te weinig vrijwilligers..' Ook dit is een probleem waarin wij graag met u meedenken en de buurtsportcoach goed verbindingen kan maken met andere organisaties in onze gemeente.

 

Natuurlijk kunnen er ook zat andere redenen zijn waardoor uw vereniging wel wat ondersteuning kan gebruiken. Misschien kunnen we wat voor u betekenen, misschien ook niet. Niet geschoten, altijd mis.

Voor vragen mail Buurtsportcoach Sanne, zij neemt dan snel contact met u op.

 

Buurtsportcoaches Bodegraven-Reeuwijk wordt gecoördineerd door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk,  de samenwerkende partners zijn: het Evertshuis, Welzijn Onze Zorg, Cesar oefentherapie Reeuwijk, Stichting Junis Kinderopvang en Zorgpartners de Reehorst.

SenW| Julianastraat 4 (Evertshuis) | 2411 CV Bodegraven

E-mail: buurtsportcoach@senw-br.nl