Lekker in je lijf

In samenwerking met Gemeente Bodegraven-Reeuwijk en Fysiotherapie Keulen en Brusse zijn wij in 2017 gestart met Lekker in je Lijf. Een beweegprogramma dat speciaal is ontwikkelt voor mensen met overgewicht en een gemeentepolis bij Zorg en Zekerheid. Een programma van 18 weken met een fysiotherapeut en de diëtist geeft voorlichting over gezonde(re) voeding.

 

Het beweegprogramma is verveeld over twee periodes:

·        Periode één van 9 weken: twee keer per week in een groep sporten bij de fysiotherapeut

·        Periode twee van 9 weken: één keer per week sporten en kennismaken met reguliere beweegactiviteit.

 

Wat er verder nog gebeurt in de 18 weken:

·        Een persoonlijk consult met de diëtist.

·        Interactieve bijeenkomsten met ons (buursportcoach) om tot een geschikt ‘sportvervolg’ te komen.

 

Na drie succesvolle groepen, zal in het jaar 2020 de vierde groep gaan starten! Uitnodigingen worden via Fermwerk enkel verstuurd naar mensen met een gemeentepolis van Zorg en Zekerheid.

 

Wilt u werken aan uw gezondheid, heeft u overgewicht en vindt u het fijn om in een gemengde groep te sporten? Of wilt u meer informatie ontvangen over dit project? Mail dan voor meer informatie naar Vivian: vivian.vandenherik@senw-br.nl 

 

Buurtsportcoaches Bodegraven-Reeuwijk wordt gecoördineerd door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk,  de samenwerkende partners zijn: het Evertshuis, Welzijn Onze Zorg, Cesar oefentherapie Reeuwijk, Stichting Junis Kinderopvang en Zorgpartners de Reehorst.

SenW| Julianastraat 4 (Evertshuis) | 2411 CV Bodegraven

E-mail: buurtsportcoach@senw-br.nl