voorronde NK stoepranden

In Bodegraven-Reeuwijk doen wij mee met de voorronde van het NK Stoepranden georganiseerd door de buurtsportcoaches op woensdag 10 juli 2019 van 14:00 - 17:00 uur op het Raadhuisplein in Bodegraven.  Deze "winnaars" van deze voorronde mogen door naar het NK Stoepranden op 22 september 2019 in Amersfoort (meer informatie hierover vinden jullie binnenkort op deze pagina). 

 

Wat is Stoepranden?

Stoepranden is een balspel waar veel generaties mooie herinneringen aan hebben. Sinds halverwege de 20e eeuw wordt er in Nederland en ver daarbuiten (o.a. Barcelona) gestoeprand. Het spel wordt officieel gespeeld op een straat met rechte

trottoirbanden. Je speelt het met zijn tweeën door met een bal de stoeprand te raken en daarna weer op te vangen. Daarmee verdien je punten. Het mooie is dat het een spel is voor iedereen, jong en oud. 

 

Wil je alvast meer lezen over de spelregels? Klik hier.

 

Finale

De finale van het NK Stoepranden 2019 wordt georganiseerd door Jantje Beton en de buurtsportcoaches van de gemeente Amersfoort. Tijdens de voorronde op woensdag 10 juli in Bodegraven kun je een plekje voor deze landelijke finale veroveren in Amersfoort op 22 september 2019.  Deze dag worden jullie per bus naar Amersfoort gebracht (de finalisten ontvangen hier alle informatie over).  Wij reiken tijdens de voorronde 15 gouden tickets uit (+ 15 tickets voor begeleiding), deze ticket is jou toegangsbewijs voor de finale. 

 

Doe je mee?

Het spel stoepranden is voor alle leeftijden vanaf 6 jaar. 

De voorronde NK Stoepranden wordt mede mogelijk gemaakt door: 


het programma

Datum

Woensdag 10 juli 2019

 

 

Tijd

14:00 - 17:00 uur 

 

Voor wie?

Voor iedereen die mee wil doen! Van jong tot oud(er).


Locatie

Raadhuisplein 

Bodegraven


VRijwilliger?!

Heb je zin om te helpen tijdens de voorronde van het NK stoepranden in Bodegraven? Wij kunnen je hulp goed gebruiken!

Meld je hieronder aan als vrijwilliger

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


Impressie NK stoepranden

Buurtsportcoaches Bodegraven-Reeuwijk wordt gecoördineerd door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk,  de samenwerkende partners zijn: het Evertshuis, Welzijn Onze Zorg, Cesar oefentherapie Reeuwijk, Stichting Junis Kinderopvang en Zorgpartners de Reehorst.

SenW| Julianastraat 4 (Evertshuis) | 2411 CV Bodegraven

E-mail: buurtsportcoach@senw-br.nl