Peutervoetbal

Peutervoetbal in de voorjaarsvakantie

Veel peuters spelen graag met een bal. Hoe leuk is dat om te doen in een grote sporthal samen je papa of mama? Op woensdag 26 februari zijn alle kinderen van 2 t/m 5 jaar samen met hun ouders weer welkom in sporthal De Meerkoet in Reeuwijk. De buurtsportcoach verzorgt weer een les waarbij kinderen op spelenderwijs de verschillende aspecten van voetbal ontdekken. Peuters maken bij peutervoetbal voor het eerst op een gestructureerde manier kennis met voetbal, samen met één (of beide) van hun ouders, waarbij de nadruk uiteraard op spel en plezier ligt. Maar peutervoetbal is nog veel meer dan alleen een voetballend speelconcept. 

 

Zo vindt er onder andere een bevordering plaats van de motorische vaardigheden en zullen daarnaast ook sociale vaardigheden worden aangesproken tijdens de les. Denk hierbij aan samenwerken, op je beurt wachten, luisteren naar de trainer en vriendjes maken. 

 

Er zullen 3 lessen worden georganiseerd: van 9:00 - 9:45 uur, van 10:00 - 10:45 uur en van 11:00 - 11:45 uur.

Deelname bedraagt €3,50 per kind. 

 

Schrijf je snel in! 

 

Buurtsportcoaches Bodegraven-Reeuwijk wordt gecoördineerd door Sport en Welzijn Bodegraven-Reeuwijk,  de samenwerkende partners zijn: het Evertshuis, Welzijn Onze Zorg, Cesar oefentherapie Reeuwijk, Stichting Junis Kinderopvang en Zorgpartners de Reehorst.

SenW| Julianastraat 4 (Evertshuis) | 2411 CV Bodegraven

E-mail: buurtsportcoach@senw-br.nl